MASTURBATION MAY DEALS

Trustpilot

Womanizer Premium

1999 kr

Womanizer Premium en lufttrycksvibrator i en exklusiv design! En sexleksak med den revolutionära ‘Pleasure Air-teknologin’ som dessutom är en pulsator som beröringsfritt ger klitoris magisk stimuli och likaså njutning. Sugande impulser som dessutom garanterar otrolig orgasm. Womanizern viskar även tyst och via knapptryckning styr du 12 stycken olika intensitetssteg. Helt vattentät (enligt IPX7) så lek med den i duschen, badet och hur du vill, solo eller tillsammans.

Beskrivning

Womanizer Premium en lufttrycksvibrator i en exklusiv design! En sexleksak med den revolutionära “Pleasure Air-teknologin” som dessutom är en pulsator som beröringsfritt ger klitoris magisk stimuli och likaså njutning. Sugande impulser som dessutom garanterar otrolig orgasm. Womanizer Premium viskar även tyst och via knapptryckning styr du 12 stycken olika intensitetssteg. Helt vattentät (enligt IPX7) så lek med den i duschen, badet och hur du vill, solo eller tillsammans.

Extra plus: Womanizer premium har även en autopilot som då tar över styrningen av intensiteten, som du då väljer mellan “soft”, “medium” och “intense” – som överraskar, du vet inte vad som kommer härnäst. Premium har dessutom en funktion som heter “Smart silence”, vid användning av denna så startar den automatiskt vid kroppskontakt och även så stannar den när den inte når kroppskontakt. Bra att notera är att den även stänger av sig automatiskt efter 30 minuter, då på grund av överhettningsrisk. När den då svalnat kan den användas igen i 30 minuter.

Övrig produktfakta:
Material: ABS, skikt av PUR och Silikon
Vattentät, Ja 100% enligt IPX7
12 stycken intensiteter
Tystlåten
Ftalatfri
Mått: 155 x 50 x 35 mm
Uppladdningsbar, USB (ingår)
En extra stimulatorpåsats och dessutom en förvaringspåse ingår.

Ps. Följ oss på instagram!

Mer information

Vikt0581 kg
Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg