TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 30% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Womanizer Liberty

999 kr

Womanizer Liberty den populära luftttrycksvibratorn som även kommer i ett helt perfekt reseformat med en ‘magnet-cover’ för säker förvaring. Womanizer är en sexleksak med pulsator som beröringsfritt stimulerar din klitoris. Den suger och stimulerar i sköna impulser, hela sex stycken intensitetssteg som du dessutom enkelt hanterar via två stycken knappar. Behåll din favorit intensitet, om inget blir förändrat så kommer din womanizer liberty i ett automatiskt stand-by-modus efter 10 minuter. Vattentät för extra våt lek.

Beskrivning

Womanizer Liberty den populära luftttrycksvibratorn som även kommer i ett helt perfekt reseformat med en ‘magnet-cover’ för säker förvaring. Womanizer är en sexleksak med pulsator som även beröringsfritt stimulerar din klitoris, dessutom tystlåten. Den suger och stimulerar dessutom i sköna impulser, hela sex stycken intensitets steg som du dessutom enkelt hanterar via två stycken knappar. Behåll din favorit intensitet, om inget blir förändrat så kommer din womanizer liberty i ett automatiskt stand-by-modus efter 10 minuter. Även vattentät för extra våt lek.

En tystlåten sexleksak som garanterar orgasm på en helt ny nivå, njut mera och vibrera härligt av tillfredsställelse. Både passande för nybörjaren som för den mer erfarne, det rese-praktiska fodralet gör att du kan leka mer än bara i sovrummet. Använd den även med ett passande vattenbaserat glidmedel. Extra plus är att den är uppladdningsbar via USB, så praktiskt och likaså enkelt.

Kort produktfakta Womanizer Liberty:
Material: ABS, PUR, Silikon
Pulsator, Lufttrycksvibrator med ett praktisk magnet fodral
Välj mellan 6 stycken intensiteter
Laddning: USB, medföljer såklart

Storlek:
104 x 55 x 48 cm.

ps. Följ oss gärna på instagram, där hittar du aktuella kampanjer, nyheter, exklusiva tävlingar och ett vibrerande flöde med extra allt!

Vibrera mera och likaså passionerat!

Mer information

Vikt0354 kg
Färg

, , , , ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg