SOMMARREA UPP TILL 70% >> SHOPPA NU

Trustpilot
10 %
OFF
10 %
OFF
10 %
OFF
10 %
OFF
10 %
OFF

Womanizer – Duo

2099 kr 1889 kr

Beskrivning

Womanizer – Duo skämmer bort dig med både otroligt tillfredsställande lufttrycksvågor och även med vibrationer! Den är ergonomiskt designad för att matcha din kropp perfekt, stimuli av klitoris och dessutom G-punkt. Womanizer ger dig den patenterade Pleasure Air – teknologin, som garanterar orgasm flera gånger om. Den vibrerande delen för du in för att njuta av en maxad G-punkt stimuli.

Välj bland 12 stycken intensitet-steg för lufttrycksvågorna, för G-punkten finns det även 12 stycken intensitet-steg och dessutom 10 stycken vibrationsinställningar. Dubbelt upp med lufttrycksvågor och intensiva vibrationer. Den får dig att vibrera mera och lite till. Passar perfekt med ett vattenbaserat glidmedel.

Dessutom har DUO en smart Silence-teknologi, den startar då programmet vid hudkontakt (vid standby-modus). Vilket gör att du enkelt kan ha apparaten i handen och sedan lägga ifrån dig den utan att behöva trycka på några knappar eller likaså störas av ljud. Den stänger av sig automatiskt efter 10 minuter efter icke-användning. Även så är den vattentät.

Kort produktfakta Womanizer – Duo
Material: Silikon, ABS
Storlek: 11 cm (införingsdjup). Diameter 2,2 cm – 3.5 cm total längd 20.3 cm
Laddning: Ja, via USB kabel som följer med
G-punkt och klitorisstimuli
Lufttrycksvibrator
Smart silence teknologi
Vattentät: Ja

Ps. glöm inte att följa oss på våra sociala medier, där missar du aldrig några aktuella kampanjer, nyheter och mycket mer. Ett vibrerande flöde, instagram.

Mer information

Vikt909 kg
Färg

, , ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg