STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

LELO Tor 2

1099 kr

Extremt bekväm och härlig penisring, dessutom töjbar så den passar alla storlekar. Den där extra intensiva njutningen för båda, samtidigt med även hela 6 st justerbara vibrationsmönster. Nästintill ljudlös tar denna penisring er till helt nya upplevelser. Likaså enkel att rengöra.

Beskrivning

LELO Tor 2, extremt bekväm och härlig penisring, dessutom töjbar så den passar alla storlekar. Den där extra intensiva njutningen för båda, samtidigt med även hela 6 st justerbara vibrationsmönster. Nästintill ljudlös tar denna penisring er till helt nya upplevelser. Likaså enkel att rengöra. För din passion, lust och njutning. Tor 2 är helt uppladdningsbar med en skön matt yta.

Produktbeskrivning.
Material: ABS / TPE
Yta: Matt
Storlek: 60 x 42 x 22 mm Diameter: 29 mm
Vibration: 6 st vibrationsmönster med justerbara hastigheter
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja
Övrigt
1 års Garanti. LELO Tor 2 är även uppladdningsbar.

Skötselråd.
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och likaså vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har dessutom oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg