LELO Tiani 3

1499 kr

Den uppgraderade versionen av prisvinnande massageapparaten för par. För in denna vibrator  i vaginan och dessutom så tillfredställer Tiani 3 båda partnerna samtidig. De förstärkta kraftfulla vibrationerna riktar sig mot klitoris och den lena silikonen gör det underbart bekvämt och även så förstärker den upplevelsen. Styr den med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen. Mjukt och härligt kroppssäkert silikon. Trådlös upp till 12 meter, skapa även nya rörelser med att bara nudda fjärrkontrollen med ‘SenseMotions’ rörelseteknik. Hundraprocentig ren njutning och likaså kraftfull stimulans för båda parterna.

Beskrivning

LELO Tiani 3, den uppgraderade versionen av prisvinnande massageapparaten för par. För in denna vibrator  i vaginan och dessutom så tillfredställer Tiani 3 båda partnerna samtidig. De förstärkta kraftfulla vibrationerna riktar sig mot klitoris och den lena silikonen gör det underbart bekvämt och även så förstärker den upplevelsen. Styr den med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen. Mjukt och härligt kroppssäkert silikon. Trådlös upp till 12 meter, skapa även nya rörelser med att bara nudda fjärrkontrollen med ‘SenseMotions’ rörelseteknik. Hundraprocentig ren njutning och likaså kraftfull stimulans för båda parterna.

Material: ABS / Silikon. Yta: Matt
Storlek: 78 x 44,5 x 32 mm
Vibrationsprogram: 8 st stimuleringslägen, 6 st standardlägen & 2 st SenseMotion lägen(skapas genom att röra på fjärrkontrollen). Vattentät: Ja
Övrigt
1 års Garanti. LELO Tiani 3 är även uppladdningsbar

Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000136 Kategorier: , , , , , Taggar: , , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg