REA REA REA up TO 60% >>> SHOPPA HÄR

NYHET

System Jo – For her Agape

79 kr129 kr

System Jo – For her Agape är ett glidmedel med en unik formel som dessutom är fri från silikon och glycering. JO för kvinnor är dessutom skapade för kvinnor med mer känslighet och System Jo använder enbart ingredienser i farmaceutisk kvalité. De noggrant utvalda ingredienser ska även ge mer sensuell förbättring och fukt utan att orsaka irritation. Detta glidmedel är aldrig klibbigt och det är långvarigt och har över världen rekommenderats av läkare och kvinnliga hälsoexperter.

Beskrivning

System Jo – For her Agape är ett glidmedel med en unik formel som dessutom är fri från silikon och glycerin. JO för kvinnor är dessutom skapade för kvinnor med mer känslighet och System Jo använder enbart ingredienser i farmaceutisk kvalité. De noggrant utvalda ingredienser ska även ge mer sensuell förbättring och fukt utan att orsaka irritation. Detta glidmedel är aldrig klibbigt och det är långvarigt och har över världen rekommenderats av läkare och kvinnliga hälsoexperter.

Detta är ett väldigt noggrant tillverkat glidmedel för kvinnor med rena ingredienser som inte orsakar irritation eller stör kvinnligt pH.

Fördelar med ‘For her Agape’
Det är ett silkeslent glidmedel som inte klibbar
Det innehåller inget silikon, glycerin eller olja
Rekommenderad och även godkänd från läkare
Perfekt för daglig användning
även 100% latexkompatibel

Volym:
30 ml
60 ml

Ingredienser System Jo – For her Agape:
Water (Aqua), Propanediol, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Volym

,

Det finns inga produkter i din varukorg