LELO Soraya

2095 kr

En vacker vibrator vars siluett påminner om kroppens konturer. Två kraftfulla men nästintill ljudlösa motorer som dessutom har upp till 8 st justerbara stimulerings-lägen.  Låt din G-punkt & likaså Klitoris stimuleras samtidigt med denna dubbelverkande vibrator. Soraya garanterar tillfredsställande klimax återkommande gånger och är dessutom mycket enkel att använda samt rengöra.

Nollställ

Beskrivning

LELO Soraya en vacker vibrator vars siluett påminner om kroppens konturer. Två kraftfulla men nästintill ljudlösa motorer som dessutom har upp till 8 st justerbara stimulerings-lägen.  Låt din G-punkt & likaså Klitoris stimuleras samtidigt med denna dubbelverkande vibrator. Soraya garanterar tillfredsställande klimax återkommande gånger och är dessutom mycket enkel att använda samt rengöra. För er passion, lust och njutning!

Material: PC-ABS / Silikon
Yta: Matt silikon med glansigt ABS inlägg
Storlek: 220 x 69 x 44 mm
Vibrationsprogram: 8 st stimuleringslägen
Ljudnivå: Nästintill ljudlös
Vattentät: Ja

Övrigt
LELO Soraya: 1 års Garanti
Uppladdningsbar med låsbart klickreglage

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem.

Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000135 Kategorier: , , , , , Taggar: , , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg