TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
63 %
OFF
63 %
OFF
63 %
OFF

Fun factory – Smartball Uno

189 kr 69 kr

Denna silikontäckta knipkula hjälper dig att träna upp och dessutom stärka din bäckenbotten. Den är designad och likaså utformad för att anpassa sig bekvämt in i slidan. Det är rekommenderat att träna med knipkulan i korta återkommande intervaller för att nå bäst resultat. Desto mer träning för bäckenbotten kommer att ge mer känsla under sex, kanske leder det även till ännu mer ultimata orgasmer. Rekommenderat att använda knipkulor för alla kvinnor. Både för nybörjare, kvinnor med framfall eller likaså kvinnor med lutande livmoder. Smartball ger en stadig och snabb rotation på insidan i din vagina. Manual finns för digital nedladdning på Fun Factorys hemsida.

Beskrivning

Fun factory – Smartball Uno, denna silikontäckta knipkula hjälper dig att träna upp och dessutom stärka din bäckenbotten. Den är designad och likaså utformad för att anpassa sig bekvämt in i slidan. Det är rekommenderat att träna med knipkulan i korta återkommande intervaller för att nå bäst resultat. Desto mer träning för bäckenbotten kommer att ge mer känsla under sex, kanske leder det även till ännu mer ultimata orgasmer. Rekommenderat att använda knipkulor för alla kvinnor. Både för nybörjare, kvinnor med framfall eller likaså kvinnor med lutande livmoder. Smartball ger en stadig och snabb rotation på insidan i din vagina. Manual finns för digital nedladdning på Fun Factorys hemsida.

Mer om Fun factory – Smartball Uno:
Material: Medicinskt Silikon Textur: Slät
Hårdhet: Fast Elasticitet: Fast
Längd: 13 cm inkl. snöre
Diameter: 3,6 cm Vattentät: Ja

Övrigt
Bäckenbottenträning som stärker de inre musklerna, desto mer träning av musklerna så förstärks även känslan under sex.
Vattenbaserat Glidmedel! Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Enkelt att tvätta bort och fläckar går vanligtvis bort vid maskintvätt. Glöm inte bort att rengöra dina intimprodukter efter användning, för att behålla kvalitén och likaså livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg