STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

LELO Smart Wand Large

1499 kr

Trådlös stavformad massageapparat som garanterar en stund för njutning & likaså avkoppling. SenseTouch tekniken gör så att vibrationen ökar vid hudkontakt. Använd den över hela kroppen, lek med din partner eller helt solo och ta även med den till duschen. Uppladdningsbar med upp till 2 timmars avkoppling.Vibrera mera.

Beskrivning

LELO Smart Wand Large, trådlös stavformad massageapparat som garanterar en stund för njutning och även avkoppling. SenseTouch tekniken gör så att vibrationen ökar vid hudkontakt. Smart wand har en matt snygg yta och är även hudnra procent vattentät. Du har åtta stycken olika vibrationsmönster att välja på och de är även justerbara hastigehetr. Använd den över hela kroppen, lek med din partner eller helt solo och ta även med den till duschen. Uppladdningsbar med upp till 2 timmars avkoppling. Vibrera mera.

Kort produktbeskrivning:
Material: ABS / Silikon
Yta: Matt
Storlek: 304 x 80 x 60 mm
Vibrationsprogram: 8 st vibrationsmönster med justerbara hastigheter
Vattentät: Ja, hundra procent

Övrigt
‘SenseTouch’ skapar vibration vid hudkontakt
LELO Smart Wand Large har även 1 års Garanti
Uppladdningsbar

Rengöring med Lelo. INSTRUKTIONER: Spraya leksakens yta, låt verka i 5 sekunder och torka sedan rent med en luddfri trasa eller likaså handduk. Den kropps-säkra formeln gör att du dessutom inte behöver skölja med vatten efteråt. Lämplig för användning med silikon, gummi och likaså latex leksaker. Undvik kontakt med ögonen och svälj den inte.

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden.

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000134 Kategorier: , , , , , , Taggar: , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg