NJUT MERA & VIBRERA - KÖP NU BETALA I JUNI

Fun Factory – Share

719 kr

Dubbeldildon som ger dubbel njutning samtidigt! Det kan bara inte bli bättre, sharing is caring. Denna dubbeldildon är perfekt för dig och likaså din partner. En maxad dubbel njutning, dubbel orgasm och låt bara fantasin få flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller likaså analt. Det är alltid rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före & efter användning.

 

Beskrivning

Fun Factory – Share, Dubbeldildon som ger dubbel njutning samtidigt! Det kan bara inte bli bättre, sharing is caring. Denna dubbeldildon är perfekt för dig och likaså din partner. En maxad dubbel njutning, dubbel orgasm och låt bara fantasin få flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller likaså analt. Det är alltid rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före & efter användning.

Mer om Fun Factory – Share:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät Hårdhet: Mjuk Elasticitet: Böjlig
Vattentät: Ja Längd: 23 cm
Aktiv part (kortare delen), Passiv part(den del som tillfredställer partner)
Färg: Lila, Svart. Ftalatfri

Vattenbaserat glidmedel.
Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig även det där lilla extra, det sköna glidet som dessutom hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Använd det med dina sexleksaker och njut. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut

Mer information

Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg