Trustpilot
40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF

Fun Factory – Share XS

569 kr 341 kr

En perfekt dubbeldildo, Dubbel njutning samtidigt! Share xs är perfekt för dig och likaså din partner, dubbel njutning, dubbel orgasm och låt fantasin flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller även analt. Rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före och efter användning.  Lek mer med din partner – SHARE modellerna är perfekta för gemensamma sexupplevelser och likaså orgasmer. Share xs är perfekt för par som är nybörjare och som efterfrågar något som är lite mindre.

Beskrivning

Fun Factory – Share XS, en perfekt dubbeldildo, Dubbel njutning samtidigt! Share xs är perfekt för dig och likaså din partner, dubbel njutning, dubbel orgasm och låt fantasin flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller även analt. Rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före och efter användning.  Lek mer med din partner – SHARE modellerna är perfekta för gemensamma sexupplevelser och likaså orgasmer. Share Xs är perfekt för par som är nybörjare och som efterfrågar något som är lite mindre.

Mer om Fun Factory – Share XS:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Vågig/Slät Hårdhet: Mjuk Elasticitet: Böjlig
22 cm total längd. Diameter: 2,3 cm och 3,5 cm
Vattentät: Ja

Vattenbaserat Glidmedel!
Glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geléaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg