NJUT MERA & VIBRERA - KÖP NU BETALA I JUNI

Fun Factory – Share XL

649 kr

Dubbel njutning samtidigt! Share XL är perfekt för dig och din partner, dubbel njutning, dubbel orgasm och låt fantasin flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller likaså analt. Rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före och öven efter användning. Share XL skiljer sig från Share med en vågig textur och är dessutom hela fem cm längre. Lek mer med din partner – SHARE modellerna är perfekta för gemensamma sexupplevelser och även för gemensamma orgasmer.

Beskrivning

Fun Factory – Share XL, dubbeldildo som ger dubbel njutning samtidigt! Share XL är perfekt för dig och din partner, dubbel njutning, dubbel orgasm och låt fantasin flöda. För in den kortare delen och låt sedan den längre delen penetrera din partner antingen vaginalt eller likaså analt. Rekommenderat att använda sig av vattenbaserat glidmedel och rengör alltid före och öven efter användning. Share XL skiljer sig från Share med en vågig textur och är dessutom hela fem cm längre. Lek mer med din partner – SHARE modellerna är perfekta för gemensamma sexupplevelser och även för gemensamma orgasmer.

Mer om Fun Factory – Share XL:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Vågig Hårdhet: Mjuk Elasticitet: Böjlig
Längd: 28 cm Vattentät: Ja
Övrigt. Aktiv part (kortare delen) 10 cm, Passiv part(den del som tillfredställer partner) 18 cm

Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg