NJUT MERA & VIBRERA - KÖP NU BETALA I JUNI

Fun Factory – Semirealistic

569 kr

Denna dildovibrator är designad med räfflad textur som ger dig en fantastisk vaginal njutning. Kurvad topp som enkelt finner stimulans även för din G-punkt. Turbobooster knappen får dig att direkt komma till den kraftfullaste hastigheten som dessutom vibrerar till maximal njutning. 100% vattentät och ftalatfri.

Beskrivning

Fun Factory – Semirealistic är designad med räfflad textur som ger dig en fantastisk vaginal njutning. Kurvad topp som enkelt finner stimulans även för din G-punkt. Turbobooster knappen får dig att direkt komma till den kraftfullaste hastigheten som dessutom vibrerar till maximal njutning. 100% vattentät och likaså ftalatfri. Semirealistic är tillverkad i medicinskt silikon, med en räfflad textur och även så är den lätt böjlig. Nästa 22 centimeter serverar dig maximal njutning och även med en diameter på 3,5 centimeter. 11 stycken vibrationsprogram kommer med denna skönhet och dessutom så är den mer tystgående så den kan verkligen följa med överallt. För din passion, lust och njutning – Vibrera mera!

Mer om Fun Factory – Semirealistic:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Räfflad Hårdhet: Mjuk Elasticitet: Böjlig
Längd: 21,9 cm Diameter: 3,5 cm
Vibrationsprogram: 8 st vibrationsrytmer och 3 st vibrationsnivåer
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja Färg: Två stycken finns att välja mellan, ljusrosa och björnbär.
Batteri: 4 st AAA-batterier, ingår ej, köp här.

Övrigt
Turbobooster som snabbt får dig att komma till den kraftfullaste hastigheten
Glöm inte glidmedlet. Det finns olika varianter av glidmedel som är anpassade för att ge det bästa för dig. Vattenbaserat glidmedel är bland annat perfekt att använda till dina sexleksaker.

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg