TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – Semilino

579 kr

Denna uppladdningsbara minivibrator har det perfekta formatet, smidigt kan du ha med den i handväskan eller kanske smyga ner den i kontorslådan. De formade kurvorna på vibratorn tillfredsställer din G-punkt och likaså mycket mer. Med 12 st olika vibrationsmöjligheter trycker du enkelt på FUN knappen för att börja dina nya äventyr och dessutom nå magiska orgasmer.

Beskrivning

Fun Factory – Semilino, denna uppladdningsbara minivibrator har det perfekta formatet, smidigt kan du ha med den i handväskan eller kanske smyga ner den i kontorslådan. De formade kurvorna på vibratorn tillfredsställer din G-punkt och likaså mycket mer. Med 12 st olika vibrationsmöjligheter trycker du enkelt på FUN knappen för att börja dina nya äventyr och dessutom nå magiska orgasmer.

Mer om Fun Factory – Semilino:
Material: Medicinskt Silikon Textur: Ribbad Hårdhet: Mjuk/Normal
Längd: 17 cm Diameter: 3,3 cm
Vibrationsprogram: 12 st olika vibrationsval
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja
Click ‘N’ Charge, USB-magnetic laddare ingår

Glöm inte glidmedlet.
Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv.

Övrigt om rengöring.
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000159 Kategorier: , , , Tagg: Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg