MASTURBATION MAY DEALS

Trustpilot

Satisfyer – Woman Wand

499 kr

Slappna av och Njut!

Denna kraftfulla wand från Satisfyer har totalt 50 st olika vibrationskombinationer. Wand Women löser upp alla spänningar som den stöter på. Välj bland 10 stycken olika vibrationer och kombinera dem även med 5 stycken intensiteter!

Beskrivning

Satisfyer – Women Wand är en kraftfull vibrator i XXL-format. Som stimulerar och ger massage över hela din kropp, även speciellt för dina intima områden. Otroligt imponerande XXl-storlek, extra stor och extra njutbar. Välj bland hela 50 stycken olika vibrationskombinationer, den har även viskningsläge. Dessutom vattentät enligt IPX7, tillverkad i kroppsvänligt silikon och enkel att rengöra. Uppladdningsbar och även så ingår USB-laddare.

Massagedelen är i skönt silikon som är särskilt mjukt och även skonsamt mot din hud. En otroligt tillfredsställande wand som lindrar spänningar. Njut solo eller njut tillsammans i en förförisk spa-session för två? Avkopplande magi med flera vibrationsval och likaså intensiteter. Då den är vattentät så kan du även njuta med den i badkaret för extra våt och skön upplevelse.

Använd den gärna med ett passande skönt glidmedel, för dessutom extra glid och njutning. Se här.

Produktfakta Satisfyer – Women Wand:
Material: Silikon, ABS-plast
Vikt: 674 gram
Storlek: Längd 34 cm Bredd 5.7 cm Höjd 7,8 cm
Uppladdningsbar: Ja, USB även så ingår laddare
50 kraftfulla vibrationsinställningar
Massagehuvud för intensiv stimulering

Ps. Rengör alltid dina sexleksaker före och efter användning för extra hållbarhet och för att kvalitén ska hålla. Oftast räcker det med varmt ljummet tvålvatten.

Gilla oss gärna på instagram, där ser du aktuella kampanjer, nyheter och mycket mer. Allt för din passion, lust och njutning.

Mer information

Vikt969 kg
Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg