PULSERANDE & VIBRERANDE NYHET SUNDAZE

PJUR Cool

179 kr

Beskrivning

PJUR Cool ger en upplevelse och njutning av samspelet mellan kallt och varmt. Detta vattenbaserade glidmedel ger en behaglig kylande effekt. Den är även helt lukt- och smakfri. Använd det helt solo med eller utan dina sexleksaker eller lek även tillsammans.

Övrigt om PJUR Cool
Volym: 100 ml
Kylande vattenbaserat glidmedel
Färglös, luktfri och dessutom neutral i smaken.

Övrigt om vattenbaserat glidmedel.
Dessa glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Använd det med kondom(fungerar hur bra som helst), till dina sexleksaker eller bara för att få det extra vått. Enkelt att tvätta bort och fläckar går vanligtvis bort vid maskintvätt. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Ps. Följ oss gärna på Instagram. Där missar du aldrig kommande reor, nyheter och dessutom alla aktuella kampanjer! Vi älskar passion, lust och njutning! Vibrera mera, med vibrera.se

Mer information

ViktInte tillgänglig
Volym

,

Artikelnr: vibr000127 Kategorier: , , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg