PULSERANDE & VIBRERANDE NYHET SUNDAZE

PJUR Backdoor Comfort Glide

89 kr349 kr

Beskrivning

PJUR Backdoor Comfort Glide, det känns nästan som silikon men detta är faktiskt ett vattenbaserat glidmedel. Kan användas till dina sexleksaker och är dessutom långtidsverkande. Extra skönt glid och ökar även njutning där bak.

Övrigt om PJUR Backdoor Comfort Glide
Volym: 30 ml, 100 ml, 250 ml
Vattenbaserat glidmedel
Fungerar utmärkt med dina sexleksaker

Anala glidmedel är ett perfekt hjälpmedel. I anus finns det inte samma naturliga fukt som kroppen kan skapa när kåtheten uppstår. Därför är det perfekt att använda sig av just ett glidmedel som är anpassat för analen. Få det extra njutbart, väl rätt mängd som passar efter smak och tycke för det perfekt maximerade analsexet. Vissa glidmedel fungerar bra med kondom och andra bättre med sexleksaker för just analt. Vi har alltid fokus på att utöka vårt produktsortiment med kvalitativa glidmedel. För din, passion, lust och njutning. Köp ditt anala glidmedel redan idag och vi skickar alltid med 100 % diskretion.

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är.

Mer information

Volym

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg