TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
60 %
OFF
60 %
OFF
60 %
OFF
60 %
OFF

Picobong Transformer

989 kr 399 kr

Beskrivning

PICOBONG Transformer, prova Rabbit Vibe, Corkscrew, Double Trouble, Lotus eller hitta även nya positioner med denna fantastiska sexleksak. Använd den för ensamtid eller gemensamt och kom dessutom samtidigt. För G-punktsmassage eller likaså stimulans av prostata, du/ni väljer. Dubbelklicka och nå direkt till den maximala hastigheten.

Denna vibrerande sexleksak låter din fantasi flöda, böj den till din perfekta vinkel. Ha kul, ensam eller även tillsammans.
PICOBONG Transformer Material: Silikon
Yta: Matt, Hård, Böjbar Storlek: 645 x 30,5 mm
Vibrationsprogram: 10 st vibrationslägen
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja
Övrigt: 1 års Garanti
Uppladdningsbar

Övrigt om Vattenbaserat glidmedel.
Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Använd det med kondom(fungerar hur bra som helst), till dina sexleksaker eller bara för att få det extra vått. Enkelt att tvätta bort och fläckar går vanligtvis bort vid maskintvätt. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg