TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – Patchy Paul G5

849 kr

Stor härlig och dessutom imponerande uppladdningsbar vibrator. Skaftet är särskilt flexibelt och även så anpassar sig denna vibrator sig lätt efter kroppen samt dess rörelser. Med hela 6 st olika vibrationsrytmer och 6 st vibrationsnivåer kan du välja fritt. Efter den lite mer intensivare stimulansen till likaså en mycket mer kraftfullare vibration. Öglan i styrenheten är formad så att du enkelt kan ha fingret där för en bekvämare och även smidigare hantering. Den kraftfulla motorn är gjord så att energiöverföring går direkt till silikonaxeln, styrkan tar sig genom hela axeln till spetsen av sexleksaken.

Beskrivning

Fun Factory – Patchy Paul G5 är en stor härlig, imponerande och dessutom så är den uppladdningsbar vibrator. Skaftet är särskilt flexibelt och även så anpassar sig denna vibrator sig lätt efter kroppen samt dess rörelser. Med hela 6 st olika vibrationsrytmer och 6 st vibrationsnivåer kan du välja fritt. Efter den lite mer intensivare stimulansen till likaså en mycket mer kraftfullare vibration. Öglan i styrenheten är formad så att du enkelt kan ha fingret där för en bekvämare och även smidigare hantering. Den kraftfulla motorn är gjord så att energiöverföring går direkt till silikonaxeln, styrkan tar sig genom hela axeln till spetsen av sexleksaken. För din passion, lust och njutning. Vibrera mera

Mer om Fun Factory – Patchy Paul G5 :
Material: Medicinskt Silikon Textur: Ribbad Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig
Längd: 23 cm Omkrets: 4,4 cm Diameter: 2,8 cm
Vibrationsprogram: totalt 12 st val
Ljudnivå: Normal Vattentät: Ja
Välj även mellan tre olika färger.

Övrigt
Click ‘N’ Charge, laddare är inkluderad. “Press FUN to play”
Ftalatfri. Knapplås

Glöm inte Glidmedlet!
Vattenbaserat glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper även till att skapa ett ännu bättre sexliv.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Artikelnr: vibr000160 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg