OVO B8

189 kr

Penisring tillverkad i elastiskt silikon, mjuk och dessutom töjbar. Fullt integrerad motor, kraftfull men även med en tyst vibrator. Rundad och dessutom bekväm att använda.

Nollställ

Beskrivning

OVO B8 är en penisring tillverkad i elastiskt silikon, mjuk och dessutom töjbar. Fullt integrerad motor, kraftfull men även med en tyst vibrator. Rundad och dessutom bekväm att använda. En slät underbar textur och den kan också följa med in i duschen. Njut totalt med denna sköna peniaring. För din passion, lust och njutning! Vibrera mera, solo eller likaså tillsammans.

Produktbeskrivning, OVO B8
Material: Silikon
Textur: Slät Elasticitet: Töjbar
Diameter: 4,5 cm
Vibration: Enkel hastighet Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Duschsäker Batteri: Utbytbara batterier, ingår såklart!

Övrigt om rengöring för dina sexleksaker!
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och likaså funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden längre för dina produkter. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000112 Kategorier: , , , Taggar: , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg