OVO B7

179 kr

Penisring för gemensam njutning, vibrerande dessutom med en full integrerad motor. Denna dynamiska form har en design som nuddar din partner med den vibrerande delen. Mjuk och tajt passform, enkel hastighet med ultrakraftig vibration. De utbytbara batterierna ingår.

Beskrivning

OVO B7 är en penisring för gemensam njutning, vibrerande dessutom med en full integrerad motor. B7 är tillverkad i skönt silikon med en slät textur och dessutom mycket tystgående. Ta med penisringen in i duschen på nya äventyr eller låt den följa med i resväskan. Denna dynamiska form har en design som nuddar din partner med den vibrerande delen. Mjuk och tajt passform, enkel hastighet med ultrakraftig vibration. De utbytbara batterierna ingår.

Mer om OVO B7
Material: Silikon
Textur: Slät
Diameter: 4 cm
Ultrakraftig Vibration
Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Duschsäker
Batteri: Utbytbara batterier ingår

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och likaså funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden längre för dina produkter. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000114 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg