OVO B6

179 kr

Rundad penisring med en fullt integrerad motor som ger ifrån sig en perfekt vibration och dessutom skapar njutning för båda. Lättillgängliga på och av knappar med en mjuk och dessutom tight passform. Denna penisring har en ultrakraftig men även tystgående vibration som ger en härlig njutning. De utbytbara batterierna ingår, det är en mycket låg batteriförbrukning.

Nollställ

Beskrivning

OVO B6 rundad penisring med en fullt integrerad motor som ger ifrån sig en perfekt vibration och dessutom skapar njutning för båda. Lättillgängliga på och av knappar med en mjuk och dessutom tight passform. B6 är tillverkad i skönt silikon med en slät textur samt öven lite lätt ribbad för extra njutning. En töjbar penisring för alla storlekar med en diameter på 4 cm. Denna penisring har en ultrakraftig men även tystgående vibration som ger en härlig njutning. De utbytbara batterierna ingår, det är en mycket låg batteriförbrukning.

OVO B6 kort produktbeskrivning:
Material: Silikon Textur: Slät, lätt ribbad
Elasticitet: Töjbar Diameter: 4 cm
Vibration: Enkel hastighet Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Duschsäker Batteri: Utbytbara batterier, som dessutom ingår
Ftalat- och blyfri

Övrigt
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och likaså funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden längre för dina produkter. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000113 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg