STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

OVO B4

169 kr

Penisvibrator för extra stimulans tillsammans. Helt integrerad motor, kraftfull men likaså tystgående vibration. Den långa delen ger extra stimulans för din partner och den är dessutom bekvämt rundad i sin form. De utbytbara batterierna ingår, B4 är väldigt enkel att använda och likaså att rengöra.

Beskrivning

OVO B4 en penisvibrator för extra stimulans tillsammans. Tillverkad i härligt silikon med en slät textur och den är även töjbar, passar alla storlekar. Helt integrerad motor, kraftfull men likaså tystgående vibration. Den långa delen ger extra stimulans för din partner och den är dessutom bekvämt rundad i sin form. De utbytbara batterierna ingår, B4 är väldigt enkel att använda och likaså att rengöra.

Produktbeskrivning OVO B4:
Material: Silikon Textur: Slät Elasticitet: Töjbar
Diameter: 4 cm Vibration: Enkel hastighet Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Duschsäker Batteri: Utbytbara batteri, ingår

Övrig; om att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och likaså funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden längre för dina produkter. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg