STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

OVO B10

139 kr

Penisvibratorn med en fullt integrerad motor, väldigt kraftfull men även tystgående. Ge dig och dessutom din partner extra njutning.  Rundad och även mycket bekväm form. De utbytbara batterierna ingår såklart.

Beskrivning

OVO B10 Penisvibratorn med en fullt integrerad motor, väldigt kraftfull men även tystgående. Ge dig och dessutom din partner extra njutning.  Rundad och även mycket bekväm form. B10 är tillverkad i skönt silikon med underbar slät textur och även såklart töjbar. Ta med den in till duschen eller packa ner den i resväskan för att ta med den på nya äventyr. De utbytbara batterierna ingår såklart.

Mer om OVO B10.
Material: Silikon Textur: Slät Elasticitet: Töjbar
Diameter: 4,5 cm
Vibration: Enkel hastighet Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Duschsäker Batteri: Utbytbara batterier, ingår

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och likaså funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden längre för dina produkter. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland även lite tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer oftast information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

 

Mer information

Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg