Om oss

Välkommen till Vibrera, Om oss!

Nedan Om oss så kan du läsa om allt från hur vi startade vårt företag. Och även om vår miljöpolicy är. Vi har ett mål om att skapa en sida med sexleksaker som alla känner sig bekväma på för att kunna surfa runt. Hitta sina favoriter i lugn och ro. Är du här för första gången så besök gärna vår topplista, för mer inspo. Det är också viktigt för oss att använda ett inkluderade och modernt språk. Följ gärna oss på instagram! Då missar du aldrig våra kommande nyheter och kampanjer. Vi strävar alltid efter att ha ett inkluderande språkval, där alla ska kunna känna igen sig. Det är viktigt för oss att skapa nya moderna normer och vi försöker alltid hitta nya varumärken som just är mer moderna.

Nedan hittar du mer infomation om sida och om vårt företag. Där kan du läsa om våra etiska riktlinjer, om att vi exempelvis inte säljer porr. Det är inget vi står för. Läs mer om vår miljöpolicy nedan, där skriver vi b.l.a. om att vi i största möjliga mån försöker att samfrakta internationella leveranser i syfte med att bidra till minskade utsläpp. Vi sophanterar, återvinner och återbrukar i vår frakthantering. Vibrera arbetar medvetet för en miljö- och ftalatfri produktportfölj.

Lite om vårt företag

Namnet Vibrera kommer från vår tro att livet, både fysiskt och psykiskt, är en bergodalbana. Stunder i gränslandet, när vi verkligen känner oss levande är stunder som vibrerar. Inspirationen till Vibrera kommer från vårt intresse för hälsa och välbefinnande som tillsammans med ödmjukhet inför naturens storslagenhet och överlevnad är självklara källor. Vårt utbud eftersträvar att ge verktyg som fyller på den sexuella energin utan negativ inverkan på moder jord. Källor till livets stora gåvor som verkligen kan få oss att vibrera.

Vibrera.se ägs av ett familjeföretag som heter Seven Year Vision AB med organisationsnummer 559017-5799

Vibreras etiska riktlinjer

Vibrera säljer inte porr. Vi tar ett aktivt avstånd från en industri som vi anser kränker.

I vår webshop ska man kunna navigera sig runt i en smakfull och modern miljö.

Vibrera är ett företag som är politiskt oberoende.

Vibreras miljöpolicy

Vibrera äger inga fabriker. Vi köper produkter från fristående leverantörer. Vi arbetar för att skapa långsiktiga förbättringar för både människor och miljö från distributionskedjan genom att efterfråga verifikat och dokumentation från våra leverantörer. Vibrera söker i största möjliga mån att samfrakta internationella leveranser i syfte att bidra till minskade utsläpp. Vi sophanterar, återvinner och återbrukar i vår frakthantering.

Vibrera arbetar medvetet för en miljö och ftalatfri produktportfölj.

Det finns inga produkter i din varukorg