✓100% DISKRET ✓KLARNA ✓SNABB LEVERANS

Lelo Mia 2

679 kr

Ett nytt “läppstift” som helt plötsligt erbjuder fantastiska orgasmer och även mycket mer.  Bakom sig denna eleganta design gömmer sig något annat, en vibrator som hundra procent kommer att kunna tillfredsställa dina behov. Snygg & Stilren, denna klitorisvibrator kommer få dig att njuta till max.  Den laddas dessutom via USB. 6 st vibrationsmönster. Mjuk och likaså bekväm yta i ftalatfri ABS plast. 1,5 h batteritid som likväl är njutbart i vatten.

Beskrivning

Lelo Mia 2, ett nytt “läppstift” som helt plötsligt erbjuder fantastiska orgasmer och även mycket mer.  Bakom sig denna eleganta design gömmer sig något annat, en vibrator som hundra procent kommer att kunna tillfredsställa dina behov. Snygg & Stilren, denna klitorisvibrator kommer få dig att njuta till max.  Den laddas dessutom via USB. 6 st vibrationsmönster. Mjuk och likaså bekväm yta i ftalatfri ABS plast. 1,5 h batteritid som likväl är njutbart i vatten. Njut och vibrera mera.

Mer om Lelo Mia 2:
Material: ABS Plast/ Ftalatfri Silikon
Yta: Glansig Storlek: 111 x 22 x 22 mm
Vibrationsprogram: 6 spännande vibrationsmönster Vattentät: Ja
Övrigt: 1-års Garanti. Laddas via USB

Vattenbaserat glidmedel.
Det är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som även ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Enkelt att tvätta bort och fläckar går vanligtvis bort vid maskintvätt. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg