TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
50 %
OFF
50 %
OFF
50 %
OFF

Fun Factory – Magnum Stubs

479 kr 239 kr

En riktigt stor och härlig dildo som ger dig maximal njutning både vaginalt och analt. Passar alla. Botten har sugpropp vilket gör att du kan leka med fria händer och fästa den på släta ytor och väggar. Magnum stubs går också mycket bra att använda till en strap-on.

Beskrivning

Fun Factory – Magnum Stubs är en riktigt stor och härlig dildo som ger dig maximal njutning både vaginalt & analt. Passar alla, med sin härliga längd på 18 centimeter och en diameter på nästan 4 cm. Botten har sugpropp vilket gör att du kan leka med fria händer och fästa den på släta ytor och dessutom väggar. Denna sköna dildo har en slät och skön textur dessutom så är den böjlig. Magnum stubs går också mycket bra att använda till en strap-on.

Mer om Fun Factory – Magnum Stubs:
Material: Medicinskt Silikon Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk Elasticitet: Böjlig
Längd: 18,1 cm Diameter: 3,8 cm
Vattentät: Ja. Ftalatfri

Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt  utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg