TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – Little Paul

348 kr

Little Paul är en fantastisk minivibrator som hittar alla möjliga fantastiska punkter. Den böjda toppen vet exakt hur G-punkten ska bli stimulerad under vaginal användning. Liten och smidig, samt perfekt för att kunna ta med den i resväskan. Den vågiga formen resulterar i en obeskrivlig skön känsla och orgasm, rengör den även enkelt med toy cleaner eller tvål och vatten. Ja den är såklart vattentät! Glöm inte att köpa till batterier bara.

Beskrivning

Fun Factory – Little Paul är en fantastisk minivibrator som hittar alla möjliga fantastiska punkter. Den böjda toppen vet exakt hur G-punkten ska bli stimulerad under vaginal användning. Liten och smidig, samt perfekt för att kunna ta med den i resväskan. Den vågiga formen resulterar i en obeskrivlig skön känsla och orgasm, rengör den även enkelt med toy cleaner eller tvål och vatten. Ja den är såklart vattentät!

Mer om Fun Factory – Little Paul:
Material: Medicinsk Silikon Textur: Vågig Elasticitet: Normalt böjlig
Längd: 14 cm Omkrets: 9 cm Diameter: 3,8 cm
Vibrationsprogram: 6 st vibrationsintensiteter och vibrationsrytmer
Ljudnivå: Mycket tyst Vattentät: Ja
Batteri: 2 st AAA batterier, ingår ej, köp här!

Övrigt om rengöring:
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt  utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000162 Kategorier: , , , Tagg: Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg