Lelo – Sona 2 Cruise Sonic

1399 kr

Lelo – Sona 2 Cruise Sonic ger dig garanterad flertalet orgasmer och är alltid redo för mer. En kraftig “sonic-massage”-givare som levererar mjuka men snabba “soniska” vågor. Hela klitoris blir stimulerad, djupt och sensuellt och dessutom exakt helt rätt. Sona Cruise är exklusivt och speciellt utvecklat av Lelo, med en kontroll som gör att den inte förlorar sin kraft oavsett när den pressas hårt mot kroppen. En helt problemfri och otroligt skön upplevelse. Den är dessutom helt automatiserad, bara njut och tänk inte på något annat än den känsla och upplevelse som Sona 2 Cruise Sonic skapar.

Beskrivning

Lelo – Sona 2 Cruise Sonic ger dig garanterad flertalet orgasmer och är dessutom alltid redo för mer. En kraftig “sonic-massage”-givare som levererar mjuka men snabba “soniska” vågor. Hela klitoris blir stimulerad, djupt och sensuellt, dessutom exakt helt rätt. Sona Cruise är exklusivt och speciellt utvecklat av Lelo, med en kontroll som gör att den inte förlorar sin kraft oavsett när den pressas hårt mot kroppen. En helt problemfri och otroligt skön upplevelse. Den är dessutom helt automatiserad, bara njut och tänk inte på något annat än den känsla och upplevelse som Sona 2 Cruise Sonic skapar.

Utan direkt kontakt får du soniska vågor, snabb och ändå mild klitorisstimulering för enbart njutning och mycket mer. Huvuddelen har en större ytarea för mer maxad intensitet. Som likaså är mycket mjukare, djupare och fokus för underbar tillfredsställelse. Tillverkad av Lelo klassiska kroppssäkara silikondesign, som är av ultra-slät premiumsilikon.

Hur använder man denna:
Tryck på + och – knapparna samtidigt i ca 3 sekunder tills lampan tänds. Sedan tryck på + och – knappen för att då slå på och likaså för att öka vibrationsstyrkan. Tryck på () för att växla mellan de olika 12 stycken vibrationsmönstrena och för att minska tryck enkelt på -. För att sedan stänga av, håll ned () knappen.

Produktfakta Lelo – Sona 2 Cruise Sonic:
Material: Silikon, ABS-plast
Färg: Välj bland Black, Cerise, Purple
Storlek: 99 x 87 x 56
Laddnings: Uppladdningsbar, USB. Laddas på 2,5 timma vid 5,0 V 750 mA

Ps. Gilla oss på Facebook!

Mer information

Vikt0.365 kg
Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg