TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 30% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot
36 %
OFF
36 %
OFF
36 %
OFF
36 %
OFF

LELO Smart Wand Medium

1399 kr 899 kr

Sladdlös stavformad massageapparat som garanterar en stund för njutning och likaså avkoppling. SenseTouch tekniken gör så att vibrationen ökar vid hudkontakt. Använd den över hela kroppen, lek med din partner och ta även med den till duschen. Uppladdningsbar med upp till 2 timmars avkoppling. Passar alla

Beskrivning

LELO Smart Wand Medium är en sladdlös stavformad massageapparat som garanterar en stund för njutning och likaså avkoppling. SenseTouch tekniken gör så att vibrationen ökar vid hudkontakt. Smart wand har en matt och även lite glansig yta. Du kan välja mellan hela 8 stycken olika vibrationsmönster och dessutom är hastigheterna justerbara. Använd den över hela kroppen, lek med din partner och ta även med den till duschen. Uppladdningsbar med upp till 2 timmars avkoppling. Passar alla, för passion, lust och njutning! Vibrera mera, tillsammans eller solo.

Mer om LELO Smart Wand Medium:
Material: ABS / Silikon Yta: Matt/ Glansig
Storlek: 220 x 58 x 42,5 mm
Vibrationsprogram: 8 st vibrationsmönster med justerbara hastigheter
Vattentät: Ja

Övrigt
‘SenseTouch’ skapar vibration vid hudkontakt
1 års Garanti
Uppladdningsbar

Rengöring med Lelo. INSTRUKTIONER: Spraya leksakens yta, låt verka i 5 sekunder och torka sedan rent med en luddfri trasa eller likaså handduk. Den kropps-säkra formeln gör att du dessutom inte behöver skölja med vatten efteråt. Lämplig för användning med silikon, gummi och likaså latex leksaker. Undvik kontakt med ögonen och svälj den inte. Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden.

Mer information

Färg

, ,

Artikelnr: vibr000187 Kategorier: , , , , Taggar: , , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg