TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Lelo – Sila

1789 kr

Beskrivning

Lelo – Sila är helt inspirerad av populära lufttrycksvibratorn Sona från Lelo, en magisk sexleksak som dessutom helt fokuserar på klitoris och låter dig utforska nya spännande sätt att nå klimax gång på gång, på gång. Sila har 8 stycken soniska vågintensiteter helt för klitoris, med en mun som även lätt omfamnar din mittersta del av klitoris för att ge dig gradvis stigande tillfredsställelse. En belöning till dina sinnen, en ultimat sexleksak som guidar och låter dig likaså att hitta nya otroliga vägar till maxad orgasm. Utforska, låt dina fantasier att växa och njut ännu mer med Sila. Upplev ert förspel på nya nivåer, undervisa dig i egenkärlek och reta dig till att låååångsamt nå klimax. Lyssna på kroppen, för att dessutom skapa en intensivare orgasm. Dessutom så är den helt vattentät, så perfekt att använda i badet eller likaså i duschen.

SILAs mjuka soniska vågor, en mjuk klitorisstimulering som låter dig att njuta av intensiteten utan direkt kontakt. En större mun som med sin bredhet ger mitten av din vällust njutning och likaså tillfredsställelse. Tillverkad med ett extra mjukt silikon, högkvalitativt och dessutom helt kroppssäkert. För att skapa en ultimat sensuell upplevelse och likas total sinnesfrid. Lek mellan de 8 olika inställningar, från ett lockande surrande till en mer tillfredsställande puls. Men den är också väldigt tyst, för att skapa en mer diskret njutning.

Produktfakta Lelo – Sila

Material: Kroppssäkert silikon, ABS
Vattentät: Ja, 100%
Färg: Pink, Lilac, Aqua
Rotationsfrekvens: 60 Hz Lägen: 8 stycken
Interface: 3 knappar Gränssnitt: Avstängning med knappen ()
Användartid: Upp till 2 timmar och laddningstid: ca 2 timmar, standby 90 dagar
Storlek: 80 x 75 x 35 mm Vikt: 105 g
Uppladdningsbar: ja, batteri: Litiumjon 520 mA 3,7 V

ps. glöm inte att följa oss på instagram, där missar du inga nyheter, aktuella kampanjer och även ett vibrerande flöde för din pasison, lust och njutning.

Mer information

Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg