LELO Personal Moisturizer

129 kr259 kr

Mjukgörare för dina intima kroppsdelar, den höjer även njutningen för de intima stund. Innehåller Aloe Vera, vilket är pH-Balanserande för huden och är inte oljig eller lämnar fläckar efter sig. Går att använda med alla Lelo-Produkter och även Latex. Vattenbaserad formel, paraben- & parfymfri.

Beskrivning

LELO Personal Moisturizer är en mjukgörare för dina intima kroppsdelar, den höjer även njutningen för de intima stund. Innehåller Aloe Vera, vilket är pH-Balanserande för huden och är inte oljig eller lämnar fläckar efter sig. Går att använda med alla Lelo-Produkter och även Latex. Vattenbaserad formel, paraben- & parfymfri.
Flaska : 150ml. Storlek :37mm (diameter) x 122mm Tub : 75ml

Ingredienser, LELO Personal Moisturizer:
Water, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Gurana Extract, Ginseng Extract, Avena Sativa Extract, Polysorbate-20, Aspartame, Polyquaternium-5, PEG-45M, Citric Acid.

Övrigt.
Det finns olika varianter av glidmedel som är anpassade för att ge det bästa för dig. Vattenbaserat glidmedel är bland annat perfekt att använda till dina sexleksaker. Oftast finns de även i en geleaktigt konsitens och fungerar utmärkt tillsammans med kondom. Silikonbaserat är extra silkeslent. Och fungerar som ett mycket bra hjälpmedel för att skapa en extra våt stämning i de nedre partierna. Då kåteheten inte ger den naturliga våtheten analt är det väldigt bra att ha ett passande analglidmedel för att öka fukt och är oftast kompatibel med alla möjliga olika sexleksaker. Här finner du olika hjälpmedel som ger extra glid. Klicka hem en favorit redan idag och vi levererar alltid med 100% diskretion.

Mer information

Volym

,

Det finns inga produkter i din varukorg