NJUT MERA & VIBRERA - KÖP NU BETALA I JUNI

LELO Lyla 2 – Design Edition

1299 kr

Ge den trådlösa fjärrkontrollen till din partner och bli dessutom tillfredsställd på distans. Diskreta och likaså tystgående vibrationer som ger dig maximal njutning. Gjord av lent och även kroppssäkert silikon. Lyla är enkel att använda och även att rengöra. Den trådlösa fjärrkontrollen når upp till hela 12 meter. Välj mellan hela 8 st vibrationslägen, 3-knapps reglage och dessutom rörelseaktiverad ‘SenseMotion’ teknik.

Beskrivning

LELO Lyla 2 – Design Edition, ge den trådlösa fjärrkontrollen till din partner och bli dessutom tillfredsställd på distans. Diskreta och likaså tystgående vibrationer som ger dig maximal njutning. Gjord av lent och även kroppssäkert silikon. Lyla är enkel att använda och även att rengöra. Den trådlösa fjärrkontrollen når upp till hela 12 meter. Välj mellan hela 8 st vibrationslägen, 3-knapps reglage och dessutom rörelseaktiverad ‘SenseMotion’ teknik.

Kort produktfakta:
Material: PC-ABS / Silikon Yta: Matt silikon / Glansigt ABS
Vibrationsprogram: 8 st vibrationsmönster, 2 SenseMotion & 6 st standardlägen
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja
1 års Garanti på LELO Lyla 2 – Design Edition.
2 st AAA batterier, ingår ej (trådlös fjärrkontroll, upp till 12 meter)

Ps. Använd med ett skönt vattenbaserat glidmedel. Perfekt hjälpmedel för extra njuthet och även våthet. Få ett extra glid med ett vattenbaserat glidmedel som fungerar till de mesta av dina sexleksaker. Vissa har extra långvarighet och är dessutom dryga så de räcker under väldigt lång tid beroende på hur frekvent du också leker med dina sexleksaker. För din passion, lust och njutning. Vibrera mer.

Ps. Gilla oss gärna på Facebook, där missar du aldrig aktuella kampanjer, nyheter och ibland även förtur till reor. Där når du även vår kundtjänst via direktmeddelande.

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg