Je Joue

Je Joue har sedan 2005 skapat sofistikerade, eleganta och sensuella Sexleksaker. De har även uppmuntrat individer att utforska och uppleva sexleksaker på en ny nivå. Designen är i fokus på att skapa vackra produkter. Men de styrs dessutom av en otrolig expertinsikt och omfattande forskning för att skapa dessa intima och eleganta sexleksaker.

Deras Ooh presentboxar, är helt perfekt att ge till sig själv eller till någon speciell. Snygga och med en snygg design, både etui samt sexleksakerna.

Je Joue har verkligen lyckats på ett fint sätt att tagit sexleksaker ur en mörk, tråkig gränd in till mainstream. Genom deras otroligt vackra design, utbildning och dessutom material av finaste kvalité.

En mix av brittisk design och en sexig fransk ‘je ne sais quoi’ – Sofistikerad och elegant snygg. På franska betyder deras namn “Jag spelar” – Då hela varumärket tror på att lek är väldigt viktigt för ett hälsosamt sexliv. Stolt förespråkar Je Joue självkärlek och möjligheten att introducera nya upplevelser för alla olika sexualiteter.

Läs mer
Det finns inga produkter i din varukorg