Integritetspolicy

ÖVERGRIPANDE.

Integritetspolicy. Vem ansvarar över dina registrerade personuppgifter?

I enlighet med dataskyddsbestämmelser (GDPR) så är det Seven Year Vision AB (vibrera.se) som ansvarar över de personuppgifter som du skickar till oss.

  • Företagsnamn: Seven Year Vision AB
  • Adress: Starrbäcksgatan 17, 172 74 Sundbyberg, Stockholm, Sweden.
  • Organisationsnummer: 559017-5799

Vem har tillgång till dina registrerade personuppgifter?

Vi skickar aldrig dina registrerade personuppgifter till obehörig part, som exempelvis i ett marknadsföringsändamål till tredje part. Vi värnar om din integritet och alla mottagare finns inom EU/EES.

Varför sparar vi dina registrerade personuppgifter?

För att kunna hantera dina beställningar och hantera ditt köp. Likaså för att kunna hantera din prenumeration av nyhetsbrev. På samma sätt registrerar vi dina uppgifter för att kunna hjälpa dig vi ett kundserviceärende. Mina sidor, när du då gett ditt samtycke till ett medlemskap.

Hur länge behåller vi dina registrerade personuppgifter?

Vi behåller dina personuppgifter gällande redovisning så länge det är lagkrav. Det vill säga så sparas aldrig dina personuppgifter mer än nödvändigt. När det gäller exempelvis prenumeration av nyhetsbrev är det så länge vi har ditt samtycke, du har alltid rätt till att avsluta din prenumeration av nyhetsbrev, ditt medlemskap och prenumeration av kampanjer.

VILKA UPPGIFTER LAGRAS.

Vi behandlar de personuppgifter som du har delat med oss.

Bland annat: Namn. Personnummer. Adress. Kontaktuppgifter som: Telefonnummer, E-postadress. Köphistorik. Kundtjänstärende. 

INTEGRITETSPOLICY GÄLLANDE DINA RÄTTIGHETER.

Rätt att få tillgång till dina registrerade personuppgifter.

Du har alltid rätt till att få begära tillgång av dina registrerade personuppgifter hos oss. Det lämnas till dig i form av ett registerutdrag. Vid begäran av detta har vi rätt till att ställa ytterligare fråga till dig för att klargöra att det är du som efterfrågar dessa personuppgifter. Det skickas alltid till din folkbokföringsadress. 

Rätt till invändning.

I de ärenden som gäller när vi hanterar din personuppgifter, enligt samtycke, så har du alltid rätt till att avsluta prenumeration och begära att vi inte ska skicka direktmarknadsföring. Som vi enbart skickar till dig enligt ditt godkännande via email.

Rätt till radering.

Du kan alltid radera de personuppgifter vi har registrerat om dig, förutom de personuppgifter som vi enligt lag har skyldighet att behålla. Vilket är viktigt för att håller en korrekt integritetspolicy.

Rätt till rättelse.

Ifall dina uppgifter är felaktiga eller ofullständiga så har du alltid rätt till rättelse av dessa.

Klagomål.

Du kan alltid vända dig till datainspektionen för att lämna ett klagomål klicka här för länk till deras hemsida, du kan likaså kontakta vår kundtjänst.


Det finns inga produkter i din varukorg