STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

BATHMATE – Hydromax Pump X30

1099 kr

Kraftfull och enastående penispump för optimal erektion, förlängare och resulterar dessutom i hårdhet & uthållighet. Hydromax träningen ger din penis bra hälsa och fina hårda resultat. Enkel och även mycket bekväm att använda.

Beskrivning

BATHMATE – Hydromax Pump X30 är en kraftfull och enastående penispump för optimal erektion, förlängare och resulterar dessutom i hårdhet & uthållighet. Hydromax träningen ger din penis bra hälsa och fina hårda resultat. Enkel och även mycket bekväm att använda. Ett garanterat bra köp förr dig som letat efter en prisvärd och penispump med ett maxat resultat. Vibrera mera, alltid! För din passion, lust och njutning.

Material: ABS
Välj mellan färgerna Blå och Clear
Textur: Slät
Storlek: 18 x 14,5 x  4,6 cm

OBS!!! Bör MAX använda BATHMATE – Hydromax Pump X30 15 minuter per dag.

Övrigt om rengöring. Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000102 Kategorier: , , , Taggar: , , Brands: .
Det finns inga produkter i din varukorg