TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – The Boss Stub

479 kr

Denna dildo ger dig en njutning i ett naturligt format som tillfredställer en både analt & vaginalt. Dilden är formad precis perfekt för din maximala njutning, flexibel och anpassad för alla möjliga olika positioner. Ps. går enkelt att använda till en strap-on, vattentät till hundra procent och enkel att rengöra.

Beskrivning

Fun Factory – The Boss Stub, denna dildo ger dig en njutning i ett naturligt format som även tillfredställer en både analt & vaginalt. Dildon är i medicinskt silikon och är formad precis perfekt för din maximala njutning. En väldigt flexibel sexleksak och även anpassad för alla möjliga olika positioner. Lek tillsammans eller kör helt solo för en skön stund med The Boss Stub. En böjlig dildo som är helt normal i sin hårdhet och har även en skön slät textur. Med sina hela 18 centimeter i längd och med en diameter på 4,2 centimeter så ger denna dildo en maxad upplevelse. Välj mellan tre olika färger. Ps. går enkelt att använda till en strap-on, vattentät till hundra procent och enkel att rengöra.

Övrig information om Fun Factory – The Boss Stub:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Normal
Elasticitet: Böjlig
Längd:18 cm
Diameter: 4,2 cm
Vattentät: Ja, 100 %

Övrigt.
Rengöring, det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge.

Ps. Följ oss gärna på vår instagram! Där missar du aldrig aktuella kampanjer, kommande nyheter och även ibland så får du förtur till reor.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg