JUST NU - Hemleverans med budbee 29 kr

30 %
30 %

Fun Factory – Stronic Drei Pulsator

1399 kr 979 kr

Denna pulsator från Fun Factory ger ifrån sig pulserande vågor vilket resulterar med en verklig känsla, speciellt vid de lägsta frekvenserna. En ribbad yta som medför stimulans för både vaginalt och analt nöje. Den böjda formen stimulerar G-punkten och den tjockaren änden tillfredsställer klitoris. Känslan som skapas av vågrörelsen är unik och har länge varit en favorit bland kvinnor. Ett tryck på FUN-Knappen startar Stronic Drei pulsator, minus och plus-knapparna ändrar programmen. USB-laddare ingår.

Beskrivning

Fun Factory – Stronic Drei Pulsator är en maxad pulsator som ger ifrån sig pulserande vågor vilket dessutom resulterar med en verklig känsla, speciellt vid de lägsta frekvenserna. En ribbad yta som medför stimulans för både vaginalt och även analt nöje. Den böjda formen stimulerar G-punkten och den lite tjockaren änden tillfredsställer dessutom klitoris maximalt. Känslan som skapas av vågrörelsen är unik och har länge varit en favorit bland kvinnor. Ett tryck på FUN-Knappen startar Stronic Drei pulsator, minus och plus-knapparna ändrar programmen, där du även enkelt kan hitta din favorit inställning. Välj mellan tio olika program med en stark vibrationsstyrka. Pulsatorn Stronice drei har en räfflad textur och en längd på nästan 24 centimeter. Även så ingår en USB-laddare.

Övrig information om Fun Factory – Stronic Drei Pulsator:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Räfflad
Hårdhet: Mjuk
Längd: 23,9 cm
Diameter: 4 cm
Vibrationsprogram: 10 program, 3 valknappar
Vibrationsstyrka: Stark
Vattentät: Ja
Drift: Uppladdningsbar, Click ‘N’ Charge USB ingår

Övrigt:
Knapplås
Lämplig med vattenbaserat glidmedel
Rengöring av sexleksaker. Det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge. Det är alltid rekommenderat att följa de instruktion om rengöring som medföljer din sexleksak.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg