STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

Fun Factory – Sonic

659 kr

Flexibel dubbeldildo för optimal G-punkts stimuli. Denna är till för alla, par och även för ensamlekaren. Låt fantasin flöda och njut tillsammans och ha den även i er, samtidigt . En helt fantastisk sexleksak.

Beskrivning

Fun Factory – Sonic en flexibel dubbeldildo för optimal G-punkts stimuli. Denna är till för alla, par och även för ensamlekaren. Låt fantasin flöda och njut tillsammans och ha den även i er, samtidigt. Sonic har en slät textur och är fantastisk mjuk samt en perfekt böjlighet. En helt fantastisk sexleksak, som är fantastisk både för vaginal njutning och likaså analt. För din passion, lust och njutning!

Mer om Fun Factory – Sonic
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Lätt Böjlig
Längd: 40 cm, Ände A: 3,5 cm, B: 4,5 cm
Vattentät: JA Färg: Grape

Vattenbaserat glidmedel.
Glidmedel är perfekt att använda till de flesta av dina sexleksaker. Ett vattenbaserat skönt geleaktigt glidmedel som ger dig det där lilla extra, det sköna glidet som hjälper till att skapa ett ännu bättre sexliv. Använd det till dina sexleksaker eller bara för att få det extra vått. Enkelt att tvätta bort och fläckar går vanligtvis bort vid maskintvätt. Glöm inte bort att rengöra dina sexleksaker efter användning, för att behålla kvalitén och livslängd. Det är alltid positivt med ett passande hjälpmedel. Hos oss finns ett brett utbud av bland annat glidmedel. Unna dig själv något som ger ett härligt glid och njut!

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg