NJUT MERA & VIBRERA - KÖP NU BETALA I JUNI

Fun Factory – New Wave

779 kr

New Wave från Fun Factory är en dubbeldildo specialutformad för par. Den flexibla W-formen gör att dildon formar sig efter just den ställning som utövas. Vid användning stimuleras båda vaginalt och den mellersta delen ger extra stimulans för klitoris. De två olika varianterna av ändarna ger tillfredsställande variation. En ultimat dildo som ger en passionerad stund med varandra ansikte mot ansikte.
Fri från Ftalater.

 

Beskrivning

Fun Factory – New Wave är en dubbeldildo specialutformad för par. Den flexibla W-formen gör att denna dildo formar sig efter just den ställning som ni utövar och denna sexleksak ger även möjlighet att hitta nya fantastiska poisitoner. Vid användning stimulerar denna er både vaginalt och även den mellersta delen på New Wave ger extra stimulans för klitoris. De två olika varianterna av ändarna ger tillfredsställande variation. En ultimat dildo som ger en passionerad stund med varandra ansikte mot ansikte och dessutom ger utrymme för äventyrliga fantasier. New Wave är tillverkad i medicinskt silikon, med en slät skön textur och mjuk böjlig.  Den är totalt 33 centimeter i längd och en diameter från 3,5 till 4,2 centimeter, beroende på vilken ände du befinner dig på.

Kortfattad information om Fun Factory – New Wave:
Material: Medicinskt Silikon
Fri från Ftalater
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig
Längd: 33 cm
Diameter: 3.5 (slät ände) – 4,2 cm (rundad utbuktning)
Vattentät: Ja
Färg: Svart och Rosa

Övrigt:
Ftalatfri
Lämplig att användas med vattenbaserat glidmedel
Rengöring, det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge.

Ps. Följ oss gärna på vår instagram! Där missar du aldrig aktuella kampanjer, kommande nyheter och även ibland så får du förtur till reor.

Mer information

Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg