✓100% DISKRET ✓KLARNA ✓SNABB LEVERANS

Fun Factory – Joupie

249 kr

Denna minivibrator har flera funktioner som visar att det lilla enkla kan genomföra flertalet minnesvärda orgasmer. SlimeVibe kallas denna slanka form, Joupie är den längsta minivibratorn i serien med en enkel twist för att starta samt stänga av vibratorn. Både i vått & torrt dvs. så är Joupie även 100 % vattentät. Ps. Den böjda toppen stimulerar även din G-punkt magiskt skönt.

Beskrivning

Fun Factory – Joupie, denna minivibrator har flera funktioner som visar att det lilla enkla kan genomföra flertalet minnesvärda orgasmer. SlimeVibe kallas denna slanka form, Joupie är den längsta minivibratorn i serien med en enkel twist för att starta samt stänga av vibratorn. Både i vått och torrt dvs. så är Joupie även 100 % vattentät. Ps. Den böjda toppen stimulerar även din G-punkt magiskt skönt.

Mer om Fun Factory – Joupie:
Material: Medicinskt Silikon, ABS
Textur: Slät Hårdhet: Normal
Längd: 17,5 cm Omkrets: 8 cm
Diameter: 2,9 Vibrationsprogram: Ett härligt vibrationsläge
Vattentät: Ja Batteri: 2 st AA-batterier, ingår ej

Övrigt om rengöring för sexleksaker:
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten, ibland tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg