STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

Fun Factory Gigolino

398 kr

Gigolino från Fun Factory är en 20,5 cm lång och smal silikonvibrator. Den slanka designen har en tjockare böjd topp som stimulerar vaginan, klitoris och G-punkten. Med en hög prestanda, intensiva rytmer och slät textur. Inbyggda touchknappar och upp till sex stycken vibrationsprogram, vilket ger möjlighet att gå från lite svagare vibration till en mer intensivare. Mycket låg ljudnivå, effektivare motor för skönare stimulering och 100% vattentät. Självklart är denna vibrator ftalatfri.

Beskrivning

Fun Factory Gigolino är en perfekt sexleksak som är hela 20,5 cm lång och smal vibrator i silikon. Den slanka designen kommer med en tjockare böjd topp som stimulerar vaginalt, klitoris och likaså G-punkten. Med en hög prestanda, intensiva rytmer och även så har den en skön slät textur. Den har inbyggda touchknappar och dessutom upp till hela sex stycken vibrationsprogram, vilket ger möjlighet att gå från lite svagare vibration till en mer intensivare, vibrera hur mycket du vill. Mycket låg ljudnivå, men ändå en effektivare motor för skönare stimulering och Gigolino är 100% vattentät. Självklart är denna vibrator ftalatfri. Använd med ett passande glidmedel för extra skön upplevelse. Glöm inte batterier, det behövs bara 2 stycken AAA. en perfekt sexleksak för nybörjaren. Vibrera mera, för din passion, lust och njutning!

Övrig information om Fun Factory Gigolino:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig
Längd: 20.5 cm
Diameter: 3,5 cm
Vibrationsprogram: 6 st vibrationsprogram, 6 st intensiteter
Ljudnivå: Låg
Vattentät: Ja
Batteri: Batteri 2st AAA, ingår ej, köp här.

Övrigt:
Inbyggd touchknapp
Rekommenderad vibrator för nybörjare
Ftalatfri

Rengör alltid dina sexleksaker efter användning, då behåller du kvalitén. Oftast räcker det med ljummet vatten och ibland kan du även rengöra med lite tvål också. Se de instruktioner som gäller för just dina sexleksaker.

Mer information

Färg

,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg