LUCKA 6 ÖPPNA HÄR

40 %
OFF
40 %
OFF
40 %
OFF

Fun Factory – Flora

569 kr 341 kr

Fun Factory – Flora, Vårkänslor för varje säsong med denna härliga minivibrator! Den är helt uppladdningsbar med sex olika vibrationsrytmer och även med sex olika vibrationsintensiteter. Den är helt perfekt för vaginal penetration en också för att kunna stimulera klitoris, penis och bröstvårtor med olika sköna vibrationer, hitta din favorit.

Beskrivning

Fun Factory – Flora, Vårkänslor för varje säsong med denna härliga minivibrator! Flora är helt uppladdningsbar sexleksak med sex olika vibrationsrytmer och även med sex olika vibrationsintensiteter. Den är helt perfekt för vaginal penetration men även för att kunna stimulera klitoris, penis och bröstvårtor med olika sköna vibrationer, hitta din favorit vibration. Välj mellan färgerna India red och mörklila. Minivibratorn Flora är gjord i medicinskt silikon, med en varierad slät textur och den är även perfekt mjuk i sin hårdhet. Total perfekt längd på hela 17 centimeter och med en diameter på 4 centimeter. Den böjda delen stimulerar G-punkten och skapar underbar njutning och likaså sköna stunder. Lek solo eller använd den tillsammans.

Kortfattad information om Fun Factory – Flora:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Varierad/Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Lite böjlig
Längd: totalt 17 cm
Diameter: 4 cm
Vibrationsprogram: 6 stycken olika vibrationsprogram
Vattentät: Ja
Färg: Finns i två färger, India Red & Mörklila.

Övrigt:
Ej för analt bruk
Uppladdningsbar, USB-laddare är även inkluderad
Rengöring, det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge. Det är alltid rekommenderat att följa de instruktion om rengöring som medföljer din sexleksak.

Mer information

Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg