Fun Factory – Ellove

569 kr

Ellove har inte bara en snygg och elegant design utan den har från topp till slut former som även ger dig maximal njutning. Sammanlagt har denna vibrator 11 st olika vibrationsval via minus- och plusknappar. Där finns även BOOSTER-knappen som snabbt övergår till en kraftfull och dessutom mycket intensivare vibration. Vibratorn är väldigt mjuk och även gjord i medicinskt silikon och som Fun Factorys övriga sexleksaker så är den likväl ftalatfri.

Nollställ

Beskrivning

Fun Factory – Ellove har inte bara en snygg och elegant design utan den har från topp till slut former som även ger dig maximal njutning. Sammanlagt har denna vibrator 11 st olika vibrationsval via minus- och plusknappar. Där finns även BOOSTER-knappen som snabbt övergår till en kraftfull och dessutom mycket intensivare vibration. Vibratorn är väldigt mjuk och även gjord i medicinskt silikon och som Fun Factorys övriga sexleksaker så är den likväl ftalatfri.

Mer om Fun Factory – Ellove:
Material: Medicinskt Silikon Textur: Slät Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig Längd: 21,6 cm Diameter: 4,4 cm
Vibrationsprogram: 11 st olika vibrationsval
Ljudnivå: Tyst Vattentät: Ja
Batteri: 4 st AAA-batterier, ingår ej, köp här.

Rengöring av sexleksaker:
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten. Ibland även med tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem.

Det finns rengöring att köpa som är specifikt utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Artikelnr: vibr000167 Kategorier: , , , , , Taggar: , , Brands: .

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg