✓100% DISKRET ✓KLARNA ✓SNABB LEVERANS

Fun Factory – Delight

949 kr

Delight är en riktigt lyxig vibrator som hjälper dig till svävande orgasmer. Dessa stimulerande kurvor med kontroll vet exakt hur den ska ge både intern och extern stimulans. Böjningen hittar snabbt din G-punkt och kombinerar penetration med en lika härlig utvändig stimulans.

Beskrivning

Fun Factory – Delight, som en mumsig efterrätt. Delight är en riktigt lyxig vibrator som hjälper dig till att nå svävande orgasmer. Dessa stimulerande kurvor med kontroll vet exakt hur den ska ge både intern och även extern stimulans. Böjningen hittar snabbt din G-punkt och dessutom kombinerar penetration med en lika härlig utvändig stimulans. Du väljer mellan 8 stycken olika vibrationsrytmer och även så har Delight 3 stycken olika vibrationsnivåer.

Mer om Fun Factory – Delight:
Material: Medicinskt Silikon, ABS
Textur: Slät
Längd: 15 cm
Diameter: 3 cm
Vibrationsprogram: 8 st vibrationsrytmer och med 3 st vibrationsnivåer
Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Endast för stänk
Click ‘N’ Charge, Laddare ingår

Övrigt:
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten,  ibland tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem. Det finns rengöring att köpa som är specifikt  utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg