STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

Fun Factory – Cobra Libre II

949 kr

En penisvibrator med två kraftfulla motorer. För in din penis i COBRA LIBRE II  och försiktigt sveps penis in i mjukt silikon som sedan kramar om ditt ollon. De båda motorerna navigeras från mjukt till kraftfulla intensiva vågor. Den matchar din hand perfekt och dessutom garanterar Cibra libre II att ge dig en obeskrivlig tillfredsställelse. Rekommenderas att användas med vattenbaserat glidmedel för extra härlig känsla.

Beskrivning

Fun Factory – Cobra Libre II, En penisvibrator med två kraftfulla motorer. För in din penis i COBRA LIBRE II  och försiktigt sveps din penis in i mjukt silikon som sedan även kramar om ditt ollon. De båda motorerna navigeras från mjukt till kraftfulla intensiva vågor. Den matchar din hand perfekt och dessutom garanterar Cobra libre II att ge dig en obeskrivlig tillfredsställelse. Rekommenderas dessutom att användas med vattenbaserat glidmedel för extra härlig känsla och njutbar stund.

Mer om Fun Factory – Cobra Libre II:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Längd: 16,6 cm
Vibrationsprogram: 11 st vibrationer
Ljudnivå: Tyst
Vattentät: Ja

Övrigt
Click ‘N’ Charge, laddare medföljer.
Två kraftfulla motorer som garanterat får dig att komma

Rengöring:
Att rengöra sina sexleksaker är mycket viktigt då kvalitén och funktionen håller sig i ett mycket bättre skick. Rengör din sexleksak varje gång efter användning för att hålla livslängden. Rekommenderat är att för det mesta använda sig av enbart varmt vatten,  ibland tvål beroende på material och vilken typ av sexleksak det är. Det medföljer alltid information vid köp gällande rengöring och dylikt av den produkt som du klickat hem.

Det finns rengöring att köpa som är specifikt  utformat för just sexleksaker och de har oftast inkluderat antibakteriell rengöring vilket är superbra för att vara säker på att sexleksaken blir riktigt ren och fräsch.

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg