TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – Bouncer

669 kr

Denna unika dildon reagerar på din rörelse. Den intensiva stimulationen påverkas av de tre inbyggda roterande kulor i dildon. 18 cm lång med fyllig, vågig form som tillfredsställer dig vaginalt eller analt. Självklart hundra procent vattentät och ftalatfri. Flexibel och enkel att använda. Tips glöm inte glidmedlet!

Beskrivning

Fun Factory – Bouncer, en unik dildo som reagerar på din rörelse. Den intensiva stimulationen påverkas av de tre inbyggda roterande kulor i dildon. Du hör ju själv, vilket extrem skön känsla denna dildo kan skapa och även kunna ge fantastiska orgasmer. En längd på 18 cm lång med en fyllig, vågig form som tillfredsställer dig vaginalt eller likaså analt. Självklart hundra procent vattentät och dessutom ftalatfri. Flexibel och likaså enkel att använda. Bouncer är tillverkad i medicinskt silikon, med en slät textur och dessutom en diameter på hela 4 centimeter. Tips glöm inte ett passande skönt glidmedel till, för extra skönt glid och även ökad våthet.

Övrig information om Fun Factory – Bouncer:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Normal
Elasticitet: Böjlig
Längd: 18 cm
Omkrets: 4 cm
Vattentät: Ja
Färg: Bouncer finns i två olika färger, Svart, Röd
Ftalatfri, kroppsäker

Rengöring av sexleksaker. Det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge. Det är alltid rekommenderat att följa de instruktion om rengöring som medföljer din sexleksak.

Mer information

Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg