Fun Factory – Bootie Analplugg

189 kr

Analpluggen för både nybörjare & erfarna. En garanterad njutning för anal penetration, luktfri och enkel att rengöra. Passar alla! Den sköna ytan är mycket bekväm och härlig som fungerar perfekt med en klick vattenbaserat glidmedel.

Beskrivning

Fun Factory – Bootie Analplugg är en prefekt sexleksak både för nybörjare och även för den lite mer erfarna. En garanterad njutning för anal penetration, den är även luktfri och även väldigt enkel att rengöra. Passar alla! Den sköna ytan är mycket bekväm och härlig som dessutom fungerar perfekt med en klick vattenbaserat glidmedel för analt.

Mer om Fun Factory – Bootie Analplugg:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Lagom böjbar
Längd: 7,5 cm
Diameter: 2,7 cm
Färg: Bootie finns i två färger. Svart och Lila.

Övrigt
Rengör Bootie med varmt vatten och även med lite mild tvål eller med Fun Factorys Toy Cleaner. Det är alltid viktigt att rengöra dina sexleksaker efter användning, det behåller kvalitén mycket längre.
Mer om analtglidmedel:
Anala glidmedel är ett perfekt hjälpmedel. I anus finns det inte samma naturliga fukt som kroppen kan skapa när kåtheten uppstår. Därför är det perfekt att använda sig av just ett glidmedel som dessutom är anpassat för analen. Få det extra njutbart, väl rätt mängd som passar efter smak och likaså tycke för det perfekt maximerade analsexet. Vissa glidmedel fungerar bra med kondom och andra bättre med sexleksaker för just analt. För din, passion, lust och njutning. Vibrera mera.

Mer information

Färg

,

Det finns inga produkter i din varukorg