TOTAL UTFÖRSÄLJNING - REA 40% - 80% REA >> SHOPPA NU

Trustpilot

Fun Factory – Big Boss G5

849 kr

Big Boss G5 är exakt vad den heter, stor och kraftfull vibrator som garanterar dig fantastiska orgasmer. Kom till variationer av 12 st vibrationsprogram eller tryck på BOOSTER-knappen för att direkt nå den mest kraftfullaste nivån. Designad och formad för ett mer realistisk utseende och känsla. Öglan i den vita nedersta delen är utformad för att ge dig ett perfekt grepp under din stund med vibratorn. Den mjuka och lena ytan fungerar fantastiskt med ett vattenbaserat glidmedel.

Beskrivning

Fun Factory – Big Boss G5 är exakt vad den heter, stor och dessutom en väldigt kraftfull vibrator som garanterar dig fantastiska orgasmer. Kom till variationer av hela 12 st olika vibrationsprogram eller tryck på BOOSTER-knappen för att direkt nå den mest kraftfullaste nivån. Big Boss G5 är designad och formad för ett mer realistisk utseende och även för att skapa liknande känsla. Öglan i den vita nedersta delen är utformad för att ge dig ett perfekt grepp under din stund med vibratorn. En slät mjuk textur, i medicinskt silikon och även lite lätt böjlig. En grymt skön sexleksak med nästan 23 centimeter i längd och en diameter på nästintill 5 cm. Den mjuka och lena ytan fungerar även helt fantastiskt med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information om Fun Factory – Big Boss G5:
Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Elasticitet: Böjlig
Längd: 23,5 cm, 4,3 – 4,6 cm
Vibrationsprogram: 12 st vibrationsprogram
Vattentät: Ja

Övrigt
Click ‘N’ Charge, laddare ingår
Booster-knappen tar dig direkt till det kraftfullaste programmet.

Ps. Glöm inte glidmedel. Det finns olika varianter av glidmedel som är anpassade för att ge det bästa för dig. Vattenbaserat glidmedel är bland annat perfekt att använda till dina sexleksaker.

Mer information

ViktInte tillgänglig
Färg

, ,

Det finns inga produkter i din varukorg