STOR SOMMARREA - SHOPPA NU

Fun Factory – B Balls Analplugg

339 kr

Analpluggen som reagerar på dina rörelser, två olika storlekar på analkulorna. Dessa ger en sensuell upplevelse under sexet, perfekt för par. De inre vikterna hjälper analkulorna att reagera på rörelserna vilket resulterar i fantastisk tillfredsställelse. Enkel att rengöra och rekommenderad att användas med vattenbaserat glidmedel.

Beskrivning

Fun Factory – B Balls Analplugg, en sexleksak som reagerar på dina rörelser. Den kommer med två olika storlekar på analkulorna. B Balls analplugg ger dig en sensuell upplevelse under sexet, perfekt för par eller solo. Ha kul där bak och njut extra mycket. B Balls analplugg från Fun Factory har en slät textur och den ger även en mjuk känsla. De inre vikterna hjälper analkulorna att reagera på rörelserna vilket dessutom resulterar i fantastisk tillfredsställelse. Enkel att rengöra och det är alltid rekommenderat att använda analpluggar med ett passande glidmedel för analt.

Övrig information om B Balls Analplugg:

Material: Medicinskt Silikon
Textur: Slät
Hårdhet: Mjuk
Färg: Välj mellan tre olika färger. Hallon/Svart, Vit/Mörklila eller Grå/Svart.

Övrigt
Längd på Stor kula: 3,6 cm och Liten kula: 3,2 cm
Rengöring av sexleksaker. Det räcker oftast med ljummet vatten och ibland kan du även tvätta den med lite tvål. Att alltid rengöra sina sexleksaker efter användning behåller kvalitén extra länge. Det är alltid rekommenderat att följa de instruktioner om rengöring som medföljer din sexleksak.

Vilket glidmedel?
Glidmedel för analt är så bra, eftersom det inte uppstår naturligt fukt i analen så maximeras njutningen med analtglidmedel. För komplett orgasm och likaså upplevelse. Klicka här för mer om analt glidmedel.

Mer information

Färg

, ,

Du gillar kanske också…

Det finns inga produkter i din varukorg